HTML

Megblogondultam!

Szubjektívkodás és egyéb szöszmötölések:)

Friss topikok

Linkblog

2008.01.27. 18:43 Mirelittündér

Jézus plusz ÁFA

Íme némi morzsa a már felszámolt blogomból. Vagy csak letöltöttem a netről valami zagyvaságot, nem tudom:) Íme hát a decemberi agymenés:

Mindenfelé könnyfakasztó dekoráció, villogó izék, angyalka alakú mizék...de a legvadabb a szomszédék műjégcsapja. Irígy is lettem rögvest:)
Teljesen kész van ez az ország.Mondjuk nem csak ez. November közepe óta mennek ezek a karácsonyi szirszarok, hogy micccccsoda jó nagy hangulata legyen a jónépnek december végére.  Persze az ellenkezőjét érik el az egésszel. Idén ráadásul megint havatlan lesz a szenteste. Felemelő.
Unokatestvér állított be tegnap pásztornak öltözve, többi pásztorral. Még ilyen házikó is volt náluk, meg minden. Igazi pap szalajtotta alakulat. El is énekelték profi módon, kívántak bort, búzát, békességet is. Aztán meg némi pénzt is a zacsiba. Amint átadtuk a dohányt, kissrác leül, számlatömböt előkap, megkérdezi, milyen névre írhatja, majd kitép egy példányt, s láss csodát! El vagyunk könyvelve, mint 500 kerek forint szíves-kedves adományozói. Beeeszaaarááás. Találgattuk utána, hogy mi a franc is volt ez ugyan. Lehet, hogy kedves jó papocska akarja tudni, hogy név szerint ki mennyit adott, aki meg nem üti meg a limitet, az jó keresztényi szokás szerint dögöljön meg a helyszínen. De persze az is lehet, hogy rafkós gyerkőcök huncut mosollyal adták át tavaly a bevételt, és hitfelelős néni...(nemtom ki a lebonyolító) azt gondolta:ejnye ördögfattyak, lesznek itten szankciók. És hopp! egyszer csak számlatömb.
Nagy családi evészeten(igen, mááár megint) felvetettük a szitut, várva az értelmes hozzászólásokat. Na, az épp nem volt. A családi tömegből valaki annyit fűzött hozzá a történtekhez, hogy (millió bocs, idézek): K**va anyád Gyurcsány. Én meg közöltem az illető rendbontóval, hogy szombat este, családi körben a mi házunkban, a semmiből ne politizáljon, ilyen módon pláne. Meresztgette a szemét. Hát bocs, de ezt a politika dolgot valahogy nem tudom tolerálni. Bárhová megyek, mindenütt ezzel a szar hatalmi harccal találom szembe magam. Ráadásul ezek a legnagyobb fanok a paprikajancsik az egészben. Mert hogy nem ők fognak a pártjuk győzelméből profitálni.Sőt, velük ugyanúgy kiszúrnak majd. Mert aki felért a lépcső tetejére, nem fog tovább egy percet sem foglalkozni a lépcsőfokokkal, akiken felmászott. Szegény lépcsőfokok, gondolom, akkor is ugyanilyen lelkesedéssel tapsolnak majd, és nevetnek majd fél órát késő politikus nulla viccein, és jóllaknak a szaloncukraival, és megcsókolják a lába nyomát. De lehet, hogy akkor már újra VV gyula lesz a megasztár Kisfaluban.

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony pénz unalmas


A bejegyzés trackback címe:

https://sajatnezo.blog.hu/api/trackback/id/tr76313805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása